Před jízdou nezapomeňte pořádně očistit vůz od sněhu a námrazy na oknech. Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj – Ještě pro dnešní den platí výstraha meteorologů z důvodu přetrvávající ledovky na silnicích a chodnících. Dopravní severy varují, že se nedaří ošetřit část úseku D7 u Panenského Týnce, kde jsou na dálnici stále namrzlé úseky. Vůz ve škarpě je také u Lomu u Mostu.

Dopravní nehoda u křižovatky za Lomem, kde je odbočka na Duchcov, byla nahlášena v půl páté ráno, obešla se naštěstí bez zranění. V kopci u Libčevsi na Lounsku stojí uvízlý kamion, který není schopen zdolat tamní stoupání. Na Litoměřicku u obce Travčice na silnici 608 došlo v půl šesté ke srážce dvou osobních vozů. Zde zasahují všechny záchranné složky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru