Žena ze Žatce nepohrdla mobily ani hotovostí. Ilustrační foto
Most

Mostecko – Koho příště nezvat na návštěvu teď už vědí dva muži z Mostecka. První z poškozených pozval neznámou ženu k sobě domů, která u něj přespala. Ta ale následující ráno neopustila byt s prázdnýma rukama.

Během noci dotyčná našla krabičku, ve které bylo 8 tisíc korun. Dva odložené mobilní telefony taktéž nenechala ladem," popsal první krádež policejní mluvčí Václav Krieger.

Ve druhém případě pozval k sobě domů tu stejnou ženu kamarád prvního poškozeného. Chtěl s ní probrat předešlou krádež. Při návštěvě musel hostitel uklidnit brečící dceru, se kterou usnul v posteli. „Probudil se v brzkých ranních hodinách. Pozvaná žena už tam nebyla. Opět totiž odešla i s odloženým mobilním telefonem, který druhý z poškozených ihned postrádal," dodal mluvčí.

Žena z Žatce měla způsobit krádežemi celkovou škodu ve výši téměř 26 tisíc korun. Obrničtí policisté ze získaných poznatků podezřelou ztotožnili a předvolali k výslechu. Na obvodním oddělení si převzala ve zkráceném přípravném řízení sdělení podezření ze spáchání krádeže. Za to jí v případě odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru