Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila po 19. hodině žena, že se nachází ve vozidle u nádraží se svým současným partnerem, a na kapotě jedoucího vozidla mají agresivního muže, a to jejího bývalého partnera.

Dále uvedla a nyní se současným partnerem za volantem a s bývalým partnerem na kapotě jedou k budově Policie ČR v ulici V. Řezáče. Podivnou událost na operační středisko nahlásili další dva oznamovatelé.

Operátor kamerového systému zahájil sledování uvedeného vozidla a předával průběžně informace motohlídkám strážníků. Jedna z motohlídek pak zjistila v ulici F. L. Čelakovského jedoucí vozidlo, na jehož kapotě se držel muž.

"V okamžiku, kdy řidič vozidla uviděl hlídku strážníků, své vozidlo zastavil. Muž v tu chvíli slezl z kapoty, začal řidiče vulgárně napadat a následně se pokusil z místa utéct. V tom mu strážníci zabránili a zjistili jeho totožnost. Mladá žena poté strážníkům sdělila, že si našla nového přítele a bývalý přítel jim dělá opakovaně problémy," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Její současný partner také uvedl, že má od muže poškozené vozidlo. Strážníci celou událost se všemi poznatky a účastníky konfliktu předali na místě policistům Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru