Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj – Dnes, tedy ve středu, k nám nakoukne zima. Informuje o tom Český hydrometeorologický ústav. Zatím ale prší a silnice kloužou, záchranáři proto apelují na řidiče, aby počítali s delší brzdnou dráhou.

Pro ilustraci dali meteorologové k dispozici mapy s předpokládanými teplotami dnes v poledne a večer (18 h) a o půlnoci na čtvrtek. Ty ilustrují ochlazování od severu.

„To se projeví i na skupenství srážek, kdy budou přibližně v severní polovině území postupně smíšené nebo sněhové, a to i v nižších polohách. Poslední mapa ukazuje úhrn sněhových srážek (zahrnuty jsou i smíšené) od dnešního rána do půlnoci na čtvrtek. Nejedná se tedy o reálně ležící nový sníh, i když zejména na severu může nějaký sníh už večer ležet i v nižších polohách," uvádějí meteorologové.

0702pocasi1 23aff

0702pocasi2 8c53f

0702pocasi3 24d45

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru