Ilustrační foto: CC0
Most

Litoměřicko – Litoměřičtí policisté přijali v těchto dnech oznámení o podvodném jednání v souvislosti s prodejem vstupenek na Mistrovství světa v ledním hokeji.
 

„Obrátil se na ně sedmačtyřicetiletý muž z Litoměřic, který byl osloven neznámým „prodejcem“ vstupenek s výhodnou nabídkou zajištění voucherů na všechna utkání konaná v rámci Mistrovství světa v ledním hokeji 2024. Po odeslání 20 tisíc korun na podvodníkův bankovní účet obdržel poškozený bezcenné kartičky napodobující originály. Údajný prodejce s ním přestal komunikovat. Po pachateli podvodu policisté intenzivně pátrají," popsala případ policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Výše uvedený případ pravděpodobně nebude ojedinělý. Policisté doporučují všem zájemcům o návštěvu jakékoliv sportovní či kulturní akce, ať využijí nákup vstupenek od oficiálních prodejců, je to jediná a nejbezpečnější varianta!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru