Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostečtí policisté předali sdělení podezření 37letému muži ze spáchání přečinu krádeže. Ten před několika dny navštívil restaurační zařízení poblíž centra Mostu, ze kterého odešel s cizími věcmi. Nepohrdnul telefonem ani oblečením.

Několik desítek minut po půlnoci, když byla zábava v plném proudu, využil nepozornosti jiného hosta. Tomu měl Mostečan odcizit ze stolu odložený mobilní telefon za 10 tisíc korun. S tím se zřejmě nespokojil a z tamního salonku, kde si lidé užívali sobotní večer, měl popadnout dámskou bundu v současné hodnotě 800 korun. S věcmi pak opustil restauraci.

Policisté pečlivě vyhodnotili zajištěné poznatky. Ty je dovedly k osobě, která je jim už známá a kterou si předvolali k výslechu. Podezřelý se už v minulosti dopustil majetkové trestné činnosti, za kterou byl Okresním soudem v Mostě potrestán. „Ke krádeži se muž sice doznal, co udělal s odcizenými věcmi, ale neuvedl. Teď se podívá opětovně soudci do očí a bude-li uznán vinným, odejít může až s tříletým vězením," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru