Účastníci kurzu se budou učit v programovacím jazyku Python. Ilustrační foto
Most

Most – Mostecké coworkingové centrum COMO již tuto sobotu zahajuje další kurz programování. V rámci šestidenního kurzu rozděleného do tří víkendů se jeho účastníci naučí programovat s jedním z nejuniverzálnějších jazyků – Python. Kurz je bezplatný.

Kurz je určen lidem zcela programováním nepolíbené i programátory s určitými zkušenostmi. „Ze zkušeností s předešlými kurzy se hlásí lidé, kteří mají zkušenosti i ti, kteří dosud nikdy neprogramovali, ale moderní technologie jsou jim blízké," potvrzuje Tomáš Fiala z coworkingového centra.

Ideální počet účastníků kurzu je osm. „Aktuálně máme zaplněnu polovinu kurzu, tedy čtyři zájemce. Přihlášky jsou možné do zahájení sobotního kurzu, případně do naplnění kapacity, která je maximálně deset účastníků," doplňuje Tomáš Fiala.

Důležitá je také informace, že každý účastník si musí přinést svůj vlastní notebook, protože COMO není oficiální školicí centrum a nedisponuje tedy technikou k zapůjčení. „Není podstatné, jakou platformu účastník kurzu má – během první hodiny kurzu si vše sjednotíme tak, abychom mohli začít se školením. Výhodou vlastního vybavení je, že každý pracuje s počítačem, který zná a může si nové věci zkoušet i doma," podotýká pracovník coworkingového centra. 

Veškeré informace o kurzu i zkušenosti jeho absolventů najdete ZDE. Coworkingové centrum sídlí v Pasáži U Lva v Mostě. Kurz je určen zájemcům z mosteckého regionu. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru