Projektanti ukázali, jak by si představovali skatepark po jeho rekonstrukci. Foto: město Most
Most

Most – Plocha pro vyznavače skateboardingu v parku Šibeník pomalu dosluhuje. Některé prvky jsou zde instalované několik desítek let. Město proto plánuje na příští rok obnovu spodní části areálu. V pondělí se ve skateparku sešli projektanti, aby nejen mládeži představili své plány.

„V souvislosti s plánovanou rekonstrukcí se včera odpoledne uskutečnilo přímo na místě veřejné projednání za účasti ředitele Sportovních areálů Most Petra Formánka i projektantů. Jejich výklad se zájmem sledovalo několik desítek Mostečanů, kteří do diskuse zasáhli i řadou podnětných návrhů," potvrdila mluvčí města Klára Vydrová.

Modernizace skateparku se chystá na příští rok. Nové prvky mají poskytnou větší komfort a budou splňovat i současná bezpečnostní kritéria. Vše se plánuje tak, aby horní část areálu zůstala v době prací v provozu.

K návrhu dávali užitečné připomínky i mladí sportovci, kteří si nenechali veřejné projednání ujít. Foto: město Most

„Studii jsme představili nejen dnešní mládeži, jež skatepark aktivně využívá, ale taky těm, které já osobně řadím do staré školy mosteckého skateboardingu. Jsem velmi rád za zájem všech zúčastněných a doufám, že se v novém areálu svezeme co nejdříve,“ uvedl ředitel sportovních areálů Petr Formánek.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru