Ilustrační foto
Most

Most – Všechny složky záchranného systému zasahují u dopravní nehody dvou osobních vozů, ke které došlo krátce po 14. hodině v ulici Nad Koridorem v Mostě. Z tohoto důvodu je uzavřen sjezd ze silnice I/13 ve směru do města.

„V současné době prověřujeme okolnosti nehody dvou osobních vozů. Sjezd ve směru do Mostu je uzavřen. Na místě jsou také hasiči a sanitky již z místa nehody odjely," uvedl krátce před 15. hodinou policejní mluvčí Václav Krieger.

„Jednu osobu s velmi lehkým zraněním jsme mohli po ošetření ponechat na místě a druhou osobu s lehkým zraněním jsme přepravili do mostecké nemocnice," okomentoval zásah zdravotníků jejich mluvčí Prokop Voleník.

Řidiči tak musí využít pro cestu do města až nájezd na most u muzea.

Převrácené autíčko ukazuje místo nehody. Zdroj: aplikace Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru