Ilustrační foto
Most

Most – Už dnes startuje hokejové mistrovství světa, navíc na domácí půdě. O to více je přání českých fanoušků vyhrát vřelejší. Vždyť co je víc, než získat titul před vlastními fanoušky. Do centra dění se dostane jen málokdo. Společné sledování zápasů má nicméně skvělou atmosféru všude, proto se fanoušci domlouvají, kde se sejdou. Nezapomenutelnou kulisu nabídne přenos domácích zápasů na břehu jezera Most.

„Připravili jsme pro fanoušky hokeje přímé přenosy na utkání našeho týmu u jezera Most. Sezení s vysíláním zápasu na LED obrazovku se nachází v blízkosti stánků s občerstvením," uvedla mluvčí města Mostu Klára Vydrová. Sezení a aparaturu pro přenosy začali technici budovat už ve čtvrtek, a to na mírně svažité ploše poblíž stánků, takže mají fanoušci zajištěný dobrý výhled na obrazovku.

Připomínáme, že první zápas hrají čeští hokejisté již dnes. Od 20.20 se postaví proti finskému výběru.

Po skončení hokejových utkání českého týmu budou ze zastávky Jezero Most mimořádně vypraveny autobusy do města.

Odjezd od Jezera Most v pátek 10. 5. 2024, v sobotu 11. 5. 2024 a v pondělí 13. 5. 2024 bude ve 23:00 (v případě prodloužení utkání autobusy vždy počkají na jeho skončení). Na další dny bude upřesněno.

Posilový autobus bude označen nápisem „Posila hokej“ a pojede po trase linky číslo 30 ze zastávky Jezero Most až do zastávky 1. ZŠ a zastaví na všech zastávkách po této trase. Na těchto posilových autobusech platí smluvní přepravní podmínky a tarif MHD jako na běžných linkách.

 

Veřejné promítání připravilo pro hokejové nadšence i město Meziboří (psali jsme ZDE). Tamní fanoušci se na promítání sejdou na sjezdovce. „Vážení hokejoví příznivci. Dne 10. 5. 2024 budeme na sjezdovce vysílat už i přímý přenos oficiálního zahájení mistrovství od 19.00 hodin. Tak dorazte, těšíme se na vás," informovalo město na sociálních sítích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru