Ilustrační foto
Most

Žiželice – Avizovaná uzavírka pro vozidla přes obec Žiželice byla naplánována od středy 15. května 2024, a to kvůli výstavbě přemostění. Obec Žiželice nyní zveřejnila změnu.

„Informujeme, že obec Žiželice bude ve středu 15. 5. 2024 ještě průjezdná. Objížďka v tento den nebude probíhat. Všechny autobusové linky pojedou dle původních časů do původních zastávek platných dle starých jízdních řádů. Předpokládané zahájení objížďky by platit od čtvrtka 16. 5. 2024," zveřejnilo vedení obce Žiželice.

Pro vozidla do 6 tun bude uzavírka platit do prosince 2024, pro vozidla nad 6 tun do února 2026.

Pro řidiče stanovily úřady dvě objízdné trasy:

Pro vozidla do 6 tun vede objížďka na cestě mezi Žatcem a Mostem přes Staňkovice a kruhové objezdy na dálnici D7.

Pro ostatní dopravu je objízdná trasa na cestě mezi Plzní a Mostem vedena od jesenické křižovatky po silnicích číslo 6 a číslo 16 směrem na Slaný, odtud pak po silnici číslo 7 a po D7 směrem na Chomutov s možností sjezdu z dálnice směrem na Most.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru