Radost mosteckých házenkářek po zisku mistrovského titulu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V bouřlivé atmosféře získal DHK Baník Most desátý mistrovský titul. Před vyprodanou halou v Mostě sice mostečtí Černí andělé s Kynžvartem o jednu branku konečným stavem 26:27 prohrály, ale z prvního záspasu si domu přivezly dostatečný brankový náskok.

Černí andělé před druhým finálovým utkáním pětibrankový náskok z prvního vzájemného zápasu, takže hned po závěrečném hvizdu mohly přímo na palubovce propuknout oslavy desátého mistrovského titulu. Tým se kromě oslav ale rozloučil i s hráčkami, které po letošní sezoně končí, a poděkoval fanouškům a divákům, kteří na finálové utkání vyprodali mosteckou sportovní halu. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru