K nehodě došlo v místě zúžení provozu na silnici. Ilustrační foto
Most

Most – Mostečtí policisté z dopravního inspektorátu se obrací na širokou veřejnost a hledají svědky nehody. K té došlo 22. května v 18:40 hodin na silnici 1/13 ve směru od Mostu do Bíliny. 

Před motorestem Joker u sjezdu ze silnice 1/27 od Vtelna narazil řidič bílým vozidlem Audi do středového sloupku přenosného dopravního značení, které rozděluje jízdní pruhy.

K střetu mělo dojít z důvodu bezohledné jízdy nákladní soupravy zelené barvy, jejíž řidič vjížděl z připojovacího do průběžného pruhu. „Vzhledem k husté dopravě z důvodu probíhající stavby v daném úseku silnice je předpoklad, že vzniklou situaci mohl někdo vidět. Obracíme se i na řidiče, kteří mají ve svých vozidlech záznamové zařízení a v uvedenou dobu projížděli po silnici 1/13. Poskytnutím kamerového záznamu nebo svědectvím pomůžete k řádnému objasnění dopravní nehody. Veškeré informace přijmeme na lince 158. Předem děkujeme za spolupráci," požádal o spolupráci veřejnost policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru