Společné hlídky se zaměřily i na park Stovky. Foto: PČR
Most

Most – Tento týden se uskutečnila, dá se říct, že již tradiční, akce, kdy do terénu v problematické lokalitě Stovky vyráží společné hlídky strážníků Městské policie Most a Policie ČR. Hlídky reagují na aktuální podněty, proto se zaměřily nejen na oblast Stovek, ale kontrolovali dodržování pořádku také v nedávno otevřeném parku Střed a prošli i obchodní dům Central. 

„Mosteckým policistům se podařilo vypátrat tři osoby a jednu hledanou věc pocházející z trestné činnosti," zhodnotil akci policejní mluvčí Václav Krieger.   

Desítky policistů a městských strážníků opět kontrolovali jak veřejné prostranství, tak jednotlivé prostory domů s jasným cílem. Zaměřili se na porušování občanského soužití, pátrali po hledaných osobách a získávali poznatky k pachatelům trestných činů a jejich aktivnímu vyhledávání. „Kontroly jsou také soustředěny na osoby užívající omamné a psychotropní látky včetně souvisejícího protiprávního jednání v drogové problematice. Číslo kontrolovaných osob se při středeční akci vyšplhalo na 91," doplnil policejní mluvčí. Kontrolou prošlo i 22 automobilů. Mimo hledaných osob policisté vyřešili jeden přestupek proti veřejnému pořádku. 

Foto: 2x Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru