Hasiči se utkali v disciplínách: běh na 100m s překážkami, výstup do 4. patra cvičné věže, štafeta a požární útok. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Podbořany – Vítězem krajského kola soutěže v požárním sportu HZS Ústeckého kraje, které se konalo ve středu 5. června na Městském stadionu v Podbořanech, se stalo opět družstvo Územního odboru Most. Druhé skončilo družstvo z Územního odboru Litoměřice a třetí byl Územní odbor Teplice. 

Pořadí na dalších místech: 4. Územní odbor Žatec, 5. Územní odbor Chomutov, 6. Územní odbor Děčín a 7. Územní odbor Ústí nad Labem.

Hasiči se utkali v disciplínách: běh na 100m s překážkami, výstup do 4. patra cvičné věže, štafeta a požární útok. „Náš dík patří hostitelskému Územnímu odboru Žatec a Městu Podbořany," informuje HZS Ústeckého kraje.

 

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru