OBRAZEM: Pavouci, hadi, želvy. Co vše mají na své služebně mostečtí strážníci?
Návštěva služebny Městské policie Most. Foto: MP Most
Most

Most - Že na služebně strážníků najdete operační středisko plné vysílaček, telefonů a monitorů, pomocí kterých lze sledovat dění ve městě, by asi každý předpokládal. Že tam najdete i exotická zvířata, už je spíše překvapením.

Přesvědčila se o tom i návštěva dětí z mateřské školy v Borovského ulici. Přivítal je psovod se služebním psem, prohlédly si operační středisko včetně kamerového systému a také navštívily místnost, kde jsou umístěna jednotlivá terária se zvířaty. 

Co tam za sklem žije? Jsou tam hadi, pavouci, myši, želvy, šneci a další. Ostatně, podívejte se na pár netradičních obyvatel služebny v následujících fotografiích. Ty zveřejnili strážníci právě po poslední návštěvě malých Mostečanů.

Neobvyklá zvířena na místech, kde byste ji nečekali a kde může leckoho vyděsit, se občas stává důvodem pro telefonát na tísňovou linku strážníků. Ti odchytávají v domech různé plazy. Redakce byla svého času také u toho, kdy se do jejich péče dostala i poměrně velká suchozemská želva či štír.

Foto

1004straznici2

1004straznici3

1004straznici4

Zdroj: Městská policie Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru