Protřelí zloději vykradli restauraci na sídlišti, kriminalisté je odhalili během několika hodin
Ilustrační foto
Most

Most - Ani necelý den stačil mosteckým kriminalistům na to, aby odhalili, kdo má na svědomí vloupání do mostecké restaurace na sídlišti Severní.

Dva muži ve věku 26 a 25 let, oba z Mostu, se dle policistů měli násilím v pozdně nočních hodinách vloupat do restaurace v době, kdy uvnitř nikdo nebyl. V provozovně odcizili celkem 15 lahví převážně tvrdého alkoholu a našli i pár stovek, které si vzali.

"I když policisté dvojici záhy odhalili, lup zajištěn nebyl. Ten údajně podnikavci stačili rozprodat," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Ostatně v oboru nejsou žádnými nováčky, pro krádeže byli oba dva již v minulosti odsouzeni.

Vyšetřovatel Mostečany obvinil z přečinu krádeže ve spolupachatelství a stíhá je na svobodě. Za toto jednání jim hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Poškozenému majiteli byla způsobena škoda ve výši 5 400 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru