Úspěšný víkend badmintonistů Baníku Most. Z každého turnaje mají medaile
Badmintonový turnaj družstev v Liberci. Foto: BK TJ Baník Most
Sport

Liberec, Hradec Králové, Most - Mostečtí badmintonisté se v uplynulém víkendu zúčastnili hned několika turnajů po celé republice a z každého přivezli medaile.

V Liberci se konal celorepublikový turnaj družstev kategorie U15 – Falco Cup, na kterém se představily výběry šesti regionů. Severní Čechy reprezentovali pod vedením trenéra Baníku Luboše Trubače dva hráči BK TJ Baník Most Tereza Grznárová a Filip Langmajer, dále hráč Super Stars Most Jakub Klokan a Monika Niedermayerová z TJ Chemička Ústí nad Labem. Ze skupiny postoupili Severočeši z první pozice a v semifinále porazili východočeský výběr. Až ve finále nestačili na výběr Prahy a skončili na výborném druhém místě.

Stejnou věkovou kategorii, tedy U15, zastupovala na turnaji jednotlivců Grand Prix C v Hradci Králové Veronika Burdová. V singlu vybojovala bronz, když její cesta turnajem skončila v semifinále, v němž podlehla první nasazené hráčce a favoritce turnaje Veronice Flusserové z SK Prosek Praha, které podlehla 21:9 a 21:12.

Velmi dobře se vedlo i starším hráčům kategorie U19 na turnaji Grand Prix C v Mostě. Ve dvouhře dívek se na děleném třetím místě umístily hned dvě hráčky BK TJ Baník Most Tereza Burdová a Karolína Fišerová. Tereza Burdová přidala další bronz ve smíšené čtyřhře spolu se svým párovým partnerem Blažejem Grznárem také z BK TJ Baník Most. Třetí bronz pak získala ve čtyřhře dívek spolu s Janou Flusserovou z SK Prosek Praha. Nejlepším výsledkem mezi hráči Baníku na tomto turnaji byla stříbrná medaile Karolína Fišerová ze čtyřhry, kterou vybojovala se svou spoluhráčkou Gabrielou Kuptíkovou z SK Prosek Praha.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru