Zástupci ORLEN Unipetrol při slavnostním předávání ocenění. Foto: ORLEN Unipetrol
Zajímavosti

Litvínov-Záluží – Rafinérská a petrochemická skupina ORLEN Unipetrol získala další ocenění ve své práci v oblasti personalistiky. V soutěži Recruitment Academy Awards, která již devátým rokem oceňuje nejlepší projekty v oblasti personálního marketingu, pozitivního vnímání značky a personálního náboru, získala skupina ocenění za své náborové video s akčním motivem skladníka závodícího s vysokozdvižným vozíkem v kategorii kariérní video roku.

Jako nejlepší video jej vybralo také publikum slavnostního udílení cen této soutěže v rámci diváckého hlasování. Skupina byla oceněna také 5. místem v kategorii Pracovní inzerát roku a 4. místem v kategorii Referral program roku. Skupina ORLEN Unipetrol tak po titulu nejlepšího a mezi studenty nejžádanějšího zaměstnavatele v Ústeckém kraji získala další ocenění v této oblasti.


„Máme velikou radost z dalšího ocenění naší práce v oboru personalistiky. Je to nezpochybnitelná známka toho, že máme skvělý tým personalistů, kteří stále přichází s inovativními nápady, jak zaujmout potenciální uchazeče práce u nás, a zároveň ví, jak docílit dlouhodobé spokojenosti našich zaměstnanců. Oceněným videem jsme chtěli  oslovit potenciální zaměstnance netradiční, zábavnou formou,“ říká k ocenění v devátém ročníku Recruitment Academy Awards Michał Chmiel, personální ředitel skupiny ORLEN Unipetrol.

HR tým skupiny ORLEN Unipetrol


Vítězné video, které je natočené ve stylu akčních filmů a filmů se závodní tématikou, představuje atraktivním způsobem práci skladníků s vysokozdvižnými vozíky. Náborové video, které bylo odbornou porotou oceněno prvním místem, mohou v rámci náborové kampaně vidět diváci v některých kinech ústeckého kraje před začátkem filmu nebo je možné jej zhlédnout na internetu. V rámci netradiční náborové kampaně představil ORLEN Unipetrol divákům kin v ústeckém regionu také další videa s tématem operátora v pozici hrdiny, který zachrání rafinerii proti špionážní sabotáži, či trojice hrdinů​ ve stylu slavné filmové série s legendami akčních filmů.


Soutěž Recruitment Academy Awards má za cíl inspirovat a vzdělávat v oboru náboru zaměstnanců a zviditelnit nejlepší projekty v oblasti personálního marketingu, pozitivního vnímání značky zaměstnavatele a personálního náboru. Soutěž poukazuje na rostoucí význam inovativních a kreativních přístupů k náboru, které jsou nedílnou součástí moderních firem. Nejlepší projekty, které získají ocenění, slouží jako inspirace pro další společnosti, které jsou tak nabádány k osvěžování vlastních postupů.

Petra Jirkovská a Michał Chmiel s oceněním.


Ocenění Recruitment Academy Awards jsou udělována pod záštitou specializované vzdělávací instituce pro personální náboráře Recruitment Academy. První ročník této soutěže se konal v roce 2015 jako součást programu konference HR Management se soutěžními kategoriemi Kariérní video roku a Kariérní stránky roku. Od té doby je počet kategorií každý rok rozšiřován, stejně jako i počty přihlášených. Nejlepší projekty mezi letos šesti vyhlášenými kategoriemi vybírala nezávislá porota složená z odborníků z oblasti personálního náboru, lidských zdrojů, marketingu a dalších oborů.


ORLEN Unipetrol patří v Ústeckém kraji mezi nejvýznamnější zaměstnavatele nejen počtem pracovních míst, ale také dlouhodobým prosazováním moderních trendů v přístupu k zaměstnancům. Klasické nástroje z oblasti personalistiky sahající od široké nabídky benefitů až po podporu osobního a profesního rozvoje každého jednotlivce doplňují v ORLEN Unipetrolu například podporou sportovní, společenské a komunitní angažovanosti zaměstnanců. Velké zastoupení v personální strategii podniku má rovněž podpora českých škol a studentů. Společně s Nadací ORLEN Unipetrol se snaží zvýšit zájem žáků o obor chemie. Každoročně také v rámci stipendijních a grantových programů finančně oceňuje stovky nadaných studentů a pomáhá s výukou pedagogům i desítkám středních a vysokých škol v České republice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru