TIP NA VÝLET: Rozhledna na Mostné hoře se otevře veřejnosti. Můžete tam zavítat už tento víkend
Zdroj: www.litomerice.cz
Výlety

Litoměřice - Nový provozovatel otevře veřejnosti vyhlídkovou věž na Mostné hoře. Otevírací doba je zatím plánována na pátky, vždy od 14 do 19 hodin a soboty a neděle, od 13 do 19 hodin. Poprvé tam návštěvníci budou moci zavítat o víkendu od 2. do 4. června. Následující víkend 10. až 11. června bude ale vyhlídka z technických důvodů uzavřená.

Restaurace, která v objektu v minulosti fungovala, nebude podle informací nového provozovatele, kterým je spolek Ichthys Litoměřice, v provozu. Turisté za návštěvu rozhledny, ze které je vidět na Polabí a část Českého středohoří, zaplatí základní vstupné 30 korun, děti 15 korun. Na místě budou k dispozici turistické známky či razítka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru