Most - Pokračování sarkastické fantasy Aforkalypsa v hlavní roli opět s čarodějem Rumblitzem vydal původem mostecký spisovatel, toho času Jihočech, Jakub Bouda. Předprodej knihy Aforkalypsa – Záhadný grimoár začíná v sobotu 27. října od 18 do 20 hodin v restauraci U Páji v Mostě (bývalá restaurace U Kovboje).

O čem je pokračování Aforkalypsy? „Čaroděj Rumblitz se ztratil. Jeho věrní se ho vydávají hledat na nespočetných ostrovech, zatímco ve vzdálené Erotreji, pod diktátem vládce Umejtése, zuří opravdu velmi tichý a nepatrný odboj, který vyústí ve válku s Lichánem,“ přibližuje svým fandům Jakub Bouda.

Na čí stranu se tentokrát starý čaroděj přidá? Který bůh si to tentokrát odskáče? A přinese už někdo pořádný kafe? To se dozvíte v druhém svazku série AFORKALYPSA.

Knihu lze za 199 korun objednat na této facebookové stránce nebo mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

O Jakubu Boudovi jsme psali v článku Zrození Suprfiše. Rodák z Mostecka napsal knížku pro děti. Rozhovor jsme přinesli v článku Nečum a střílej. Spisovatel Jakub Bouda vydal další knihu odehrávající se na Mostecku. A opět nás nešetří.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru