Klavírista Martin Rufer předvede recitál
Martin Rufer. Foto: archiv MR
Co se chystá

Most - Mladý klavírista Martin Rufer, který momentálně působí v kapele Ondřeje Rumla, BB Zdenka Tölga a BB VOŠ Jaroslava Ježka, se po sedmi letech symbolicky loučí s působením na ZUŠ F. L. Gassmanna v Mostě.

Rozloučí se poměrně stylově - absolventským recitálem, který proběhne v rámci oslav 50 let existence školy. Martin předvede několik sólových skladeb, ale na pódiu se po jeho boku představí i různí hosté.

"Na tenhle koncert se moc těším. Ačkoliv se mi do toho ze začátku příliš nechtělo, řekl jsem si nakonec, že si sezvu své "souputníky" ze školy a předvedeme publiku skvělé vystoupení. Myslím, že to bude moc příjemný hudební večer se vším všudy, žádný sentiment! Možná trochu...," zve klavírista.

Koncert se uskuteční ve čtvrtek 24. října v 19:00 na velkém sále ZUŠ FLG. Vstupné je zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru