Přes sto outfitů, které můžete mít, vystoupení Davide Mattioli či Elly. V Bílině bude velká show Beauty Fashion Night
Zdroj: Beauty 2000
Co se chystá

Bílina - Než nás sluneční paprsky pořádně rozehřejí, začne léto a doba dovolených, jistě mnohým z nás přijde vhod dobrá inspirace toho, co si do šatníků nachystat na letošní teplé měsíce či na dovolenou. V sobotu 14. května se můžete na prázdniny naladit na druhém ročníku velké módní show Beauty Fashion Night. Uskuteční se od 18 hodin na zimním stadionu v Bílině.

Organizátorky večera Lada Fantová a Pavla Vrábelová z oblíbeného bílinského butiku Beauty 2000, společně s agenturou Fast Agency slibují opět inspirativní večer nabitý krásnými letními outfity, spoustou dobré hudby a několik příjemných překvapení.

Součástí módní show bude také přehlídka bílinského butiku Max Nell. Ten ukáže módu pro muže a teenagery a také majitelka tohoto butiku Dita Červenková má v rukávu několik nečekaných akcí na přehlídkovém mole.

Jak už bývá tradiční u módních přehlídek butiku Beauty 2000, všechny outfity představí modelky běžných postav a různého věku. Takže si bude moci každá divačka najít ten svůj, a také si ho později v butiku i zakoupit.

Celým průběhem večera budou slovem provázet Martin Strejc a Jiří Fait, hostem večera bude italský zpěvák Davide Mattioli či hvězda rádia Evropa 2 zpěvačka Elly. Čekají vás také soutěže o hodnotné ceny, k dispozici bude občerstvení či nealko bar, stánek s náramky z přírodních minerálů od Bracelets Ola a další.

Letošní roční Beauty Fashion Night bude mít také charitativní podtext, výtěžek ze vstupného pomůže Domovu důchodců Bystřany.

Vstupenky ve výši 390 korun zakoupíte v Beauty 2000, na adrese Mírové náměstí 87/9 Bílina.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru