Na zámku Valdštejnů v Litvínově se chystá Námořnický den dětí, bude tam i pirátská loď
Ilustrační foto
Co se chystá

Litvínov - V neděli 29. května si přijďte v době od 10 do 17 hodin se svými dětmi v Litvínově užít Námořnický den dětí se spoustou zábavy.

V areálu zámku Valdštejnů, v zámecké kuchyni, vás čekají dílničky, a to řemeslný ateliér Woodmaid, dále skleněné dílničky Marcely Růžičkové a Moniky Tvrzníkové a také Rafael pro Nové háro – výroba svícnů a náramků.

Od 10 hodin proběhne na nádvoří zámku legrační kouzelnická show, hry, soutěže Hopsík v námořnickém. Od 11 hodin se na velkém sále odehraje pohádka Divadla rozmanitostí Most Zlatovláska a od 15 hodin O rybáři a zlaté rybce.

V litvínovském zámeckém Imagináriu zhlédněte interaktivní výstavu Divadla bratří Formanů a jejich přátel, v 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 hodin. Vstupné na tuto výstavu je 30 – 90 Kč.

V zámeckém parku bude pro děti nachystána skákací pirátská loď, Klub vojenské historie Litvínov chystá ukázky zbraní, námořnických uniforem, vázání uzlů, a různé soutěže. Soutěže si připravilo také Divadlo v pytli v námořnické aréně.

Za vstupné zaplatíte 40 Kč, děti v tematické masce (námořníci, piráti, mořské panny, a podobně) se mohou těšit na odměnu.

edeniky 3128

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru