Koncerty, kulinářské dobroty, jóga. O víkendu se budou na Hněvíně konat zajímavé akce
Jóga na Hněvíně. Foto zdroj: Mostecké listy
Co se chystá

Most - Magistr Kelley už z Hněvína uprchl, tak je na vrchu kopce nad městem prostor pro další akce. Tentokrát to bude dvojkoncert a jóga.

V sobotu 2. července od 18 do 22 hodin v zahradě hradu opět zahrají saxofonistka Sonia Sax a talentovaný mostecký klavírista a skladatel Martin Rufer.

  • 18 - 20 hodin: Sonia Sax
  • 20 - 22 hodin: Martin Rufer

V zahradě Hněvína rozpálí gril nové kuchařské duo Burned Chefs. Hradní bistro nabídne spoustu dalších dobrot a chlazených drinků, otevřeno je až do pozdních večerních hodin. Vstupné je dobrovolné.

V neděli 3. července od 17:30 pak odstartuje na Hněvíně s mosteckým studiem Anahata jóga letní lekce jógy. Lekce na magickém místě v zahradě budou probíhat pravidelně v úterý a v neděli. Cvičí se na trávě a lekce je vhodná pro všechny. S sebou vezměte podložku na cvičení (jógamatku), popřípadě deku na relaxaci.

Přihlášení je možné přes rezervační systém nebo na tel. čísle 602 421 285. Cena je 150 Kč, platí se hotově na místě nebo přes systém vložením kreditu. V případě nepříznivého počasí se lekce přesouvá do Anahaty v 6. patře Business centra na třídě Budovatelů 2957/108.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru