Martin Maxa, Leona Machálková, Zdeněk Izer a spousta zábavy. Bečov oslaví 695. výročí založení
Martin Maxa. Foto: archiv
Co se chystá

Bečov - V sobotu 16. července budou v obci Bečov slavit 695. výročí založení. Nechte se i vy pozvat na bohatý kulturní program, který bude zahájen ve 13 hodin.

Pro dobrou náladu zahraje Lounská 13 s hostem Josefem Zímou, vystoupí mažoretky Amazanoky, zazpívá Leona Machálková či Martin Maxa a návštěvníky pobaví Zdeněk Izer. Dále vystoupí také Jakub Děkan či Carpatia Castle.

Připraven bude i bohatý doprovodný program, kreativní dílničky, hry, soutěže a různé atrakce, například bodyzorbing, rodeo býk, trampolína, skákací hrady, kolotoče i střelnice.

Po celou dobu bude k dispozici také bohaté občerstvení v dobové krčmě, koktejl bar a další pochutiny a různé prodejní stánky.

Na závěr akce se můžete těšit i na ohňostroj.

edeniky 3697

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru