DeskOFFky: Největší deskoherní akce na Mostecku se blíží
Loňské DeskOFFky v Mostě. Foto: archiv Rotaract club Most
Co se chystá

Most - První říjnový víkend bude v Oblastním muzeu a galerii v Mostě patřit deskovým hrám, a to díky akci DeskOFFky 2022 pořádané Rotaract clubem Most.

Pro třetí ročník již tradiční akce si pořadatelé přichystali několik novinek. Nově jsou DeskOFFky dvoudenní akcí a milovníci deskových her tak mohou do muzea dorazit nejen v sobotu, ale i v neděli, oba dny od 9h do 18h.

Během celého víkendu si budete moct vyzkoušet více než 100 deskových her (pro rodiny i skalní fanoušky) předních českých distributorů i lokálních nadšenců. K již tradičním partnerům Albi, Mindok, Tlama games, Blackfire, Dino či LetokruHry se letos přidají i nováčci Fox in the box či Maty Moves.

Počet partnerů akce z řad distributorů her se letos poprvé zaokrouhlil na deset. Pro soutěživé budou během celého víkendu připraveny tradiční miniturnaje o ceny a též velký turnaj o šampiona deskových her.

Další novinkou je rozšíření hracích prostor. Kromě půdních prostor, ve kterých se konaly první dva ročníky akce, budou herní stoly nově i ve workshopové místnosti v půdních prostorách mosteckého muzea.

Vstupné je 75 Kč/den a 100 Kč/2 dny. Vstupenky zakoupíte na místě.

Další informaci o akci najdete na FB Rotaract clubu Most (v události „DeskOFFky 2022“)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru