VIDEO: Výtvarníci budou sedm dní tvořit před očima veřejnosti na Benediktu
Malířské sympozium na Benediktu. Foto: archiv
Co se chystá

Most – Jubilejní desáté setkání s výtvarníky, které budete moci týden sledovat přímo při práci, se bude konat v Centru Benedikt v Mostě.

Barevný Benedikt aneb 7 dní s malíři začíná 25. července , zakončení je 1. srpna v 15 hodin, kdy bude probíhat vernisáž v druhém poschodí Centra Benedikt se slavnostním přípitkem v 17 hodin. Během vernisáže bude probíhat aukční prodej výtvarných děl umělců. Těšíme se na vás.

Podívejte se na videopozvánku. Je pojata i jako krátké nahlédnutí do ateliéru výtvarníka, mosteckého rodáka a dlouholetého ředitele LŠU v Mostě Josefa Zedníka. A vyřizujeme srdečné pozdravy z Olešné v Brdech.

https://www.youtube.com/watch?v=OlL_9pGAlws

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru