Zemřel Jaroslav Lenc z Litvínova. V zóně Joseph postavil dvě továrny. Osudnou mu byla jeho sportovní vášeň
Jaroslav Lenc.
Zajímavosti

Mostecko - Ve věku čtyřiceti let zemřel v úterý 1. září Jaroslav Lenc, stavební inženýr z Litvínova. Osudnou se mu stala jeho sportovní vášeň.

Jaroslav Lenc se narodil v mostecké nemocnici a vyrůstal v Litvínově, kde vychodil základní školu se sportovním zaměřením, maturoval na Gymnáziu v Litvínově. V Praze vystudoval obor stavební inženýr. Ještě před promocí si ho na fakultě vyhlídla japonská firma Takenaka Corporation, kde až do současnosti pracoval jako top manažer. V Průmyslové zóně Joseph u Mostu zodpovídal za stavby firem Yankee Candle a AFSI Europe. Velké stavby řídil i v dalších krajích České republiky.

Jeho vášní byl již od dětství sport. Na základní škole se věnoval hokeji, v dospělosti rád lyžoval a běhal. Pravidelně se zúčastňoval závodu Jizerská padesátka a absolvoval několik desítek běžeckých závodů. Posledních deset let byl jeho velkou vášní paragliding. Ten se mu však stal osudným.

Zemřel první zářijový den po pádu během paraglidingu nedaleko bulharského Skobeleva.

Jaroslav měl hezký život, měl rád svoji práci, užíval si cestování, miloval svoji rodinu, svoji ženu a své tři malé děti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru