Mostecko dává světu nejkrásnější muže planety! Za 12 let jde o třetí titul
Foto: archiv Dominika Chabra
Zajímavosti

Mostecko – Je to jenom pár dní, co na Bali vyhlásili jméno nejkrásnějšího muže světa letošního roku. Stal se jím Dominik Chabr z Mostu. Tento mladík ale není jediný, kdo tento titul získal. Za posledních 12 let jsou to už tři muži, kteří pocházejí z Mostecka a tuto prestižní soutěž vyhráli.

Statisticky to vychází, že každé 4 roky jeden z Mostečanů ohromí porotu a stane se tak nejkrásnějším mužem na světě. Čím to je, že se v Ústecké kraji rodí tak úspěšní a okouzlující muži? Tady je přehled nejkrásnějších mužů světa z našeho regionu.

DOMINIK CHABR (rozhovor si můžete přečíst zde)

Tento 28letý sympaťák z Mostu je posledním držitelem titulu Man Of The Year. Soutěž se konala tentokrát na Bali.

Hokejista, který se věnuje i modelingu, se do soutěže nominoval poté, co skončil na třetím místě Muž roku 2021.

0605tomasmartinka2

TOMÁŠ MARTINKA (psali jsme zde)

V době, kdy Tomáš soutěžil mu bylo teprve 25. Tehdy obsadil druhé místo v Muži roku 2015. Na světové soutěži, která se konala v roce 2016 v Thajsku, obsadil první místo a přivezl si titul Mister Global 2016.

edeniky 3836

JOSEF KARAS

Josef pochází z Obrnic na Mostecku a původně se věnoval desetiboji a modelingu. V roce 2010, tedy v jeho 32letech získal titul Mr. Czech. Porotu prý oslnil svým šarmem a zpěvem.

Na soutěži krásy Mr. World, která se ve stejném roce konala v jihokorejské Soulu, obsadil skvělé druhé místo.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru