Rvačka v hudebním klubu! Jeden mladík skončil v bezvědomí, ošklivě zraněný byl i muž z ochranky
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Páteční párty v klubu Attic skončila rvačkou. Sedmnáctiletý mladík pod vlivem alkoholu napadl svého kamaráda. Podle svědků mu uštědřil takovou ránu do obličeje, že napadený mladík skončil v bezvědomí.

Dle svědků byl útočník tak zbabělý, že z místa utekl. Svědkové agresora popsali strážníkům, kteří po mladíkovi pátrali v ulicích. Nakonec je zavolal další svědek, že útočník sedí na zastávce nedaleko klubu. Na místě už byla i Policie ČR. "Mladistvý potvrdil, že na kamaráda zaútočil, protože se nepohodli. Alkoholtester ukázal hodnotu 1,33 promile. S ohledem k věku mladíka si pro něj na služebnu policie přijel otec. Informaci o případu dostal také OSPOD," sdělili k případu litvínovští strážníci.

Při prošetřování okolností útoku se na jednoho ze strážníků obrátil muž z ochranky klubu. Měl roztržený ret. Podle výpovědi, kterou potvrdil další svědek, muže napadli dva mladíci, když je upozornil, aby neobtěžovali další návštěvníky klubu. Strážník přivolal zraněnému Rychlou záchrannou službu. K tomu jej poučil, aby s lékařskou zprávou zašel na služebnu Policie ČR, kde podá trestní oznámení. Oba agresory strážníci vyslechli a pořídili fotodokumentaci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru