FOTO: V mezibořské mateřince oficiálně otevřeli novou špičkovou kuchyni
Starosta Meziboří Petr Červenka při prohlídce nové kuchyně. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Meziboří – V mateřské škole v mezibořské Mírové ulici byla oficiálně otevřena nová kuchyně. Součástí rozsáhlé rekonstrukce byla i obnova sociálních zařízení v zázemí.

Náklady přesáhly částku šesti milionů korun. „Tři miliony korun z toho byla dotace, kterou získalo město Meziboří. Dotaci poskytla Evropská unie z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova, z programu Program rozvoje venkova,“ upřesnil Jan Peška, ředitel Základní školy Meziboří, pod kterou spadají i dvě mateřské školy ve městě.

„Když se na to podívám, tak je to doopravdy hezké. Všichni, kteří se na tom jakýmkoliv způsobem podíleli, zaslouží poděkování,“ vzkázal starosta Meziboří Petr Červenka. Meziboří do svých vzdělávacích zařízení mohutně investuje. Ve škole se rekonstruují elektrorozvody, sociální zařízení, tělocvičny. Další investice školu čekají.

Práce se odehrávaly od června do září. Mateřinku v Mírové ulici navštěvuje 45 dětí, druhou budovu v Žižkově ulici potom 84 dětí.

FOTO

edeniky 4875

 Starosta Petr Červenka a ředitel ZŠ Jan Peška stříhají pásku při otevření nové kuchyně.

edeniky 4873

Kuchyně s novým vybavením. Rekonstruovalo se i sociální zařízení.

edeniky 4871

Mateřská škola Mírová v Meziboří.

edeniky 4872

Na rekonstrukci významně přispěla Evropská unie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru