Puk vymění za děravý míček, hokejky ale v akci zůstanou. Chystá se bitva Bivojů s Vervou
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Litvínov

Litvínov – Hokejisté Vervy Litvínov mají letní sezónu protkanou řadou akcí, které má jejich přípravu trochu ozvláštnit a pobavit. Nejen hráče, ale i fanoušky. Dnes se hokejisté utkají například s hráči florbalového týmu Bivoj Litvínov.

Florbalová exhibice se uskuteční ve sportovní hale Koldům. Od 16:30 si nejprve zahraje florbalová přípravka Bivoje se základnou malých hokejistů, v 17:00 proběhne krátká autogramiáda hokejistů a hlavní zápas mužů začne v 17:30.

Těšit se můžete na přestávkový program ve formě nájezdů a střeleckých soutěží o ceny z fanshopů obou sportovních klubů," láká Bivoj na sociálních sítích.

Bivoj vs. Verva

U vstupu do sportovní haly bude připravena kasička Konta našeho srdce, kam mohou diváci dobrovolným vstupným přispět na Kačenku Zíkovou, která potřebuje další intenzivní měsíční rehabilitaci v Klimkovicích. Ta stojí 50 tisíc korun, během dětského dne na Loučkách se vybralo přes 32 tisíc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru