Foto: redakce
Litvínov

Litvínov – V pátek krátce před čtvrtou hodinou odpoledne se v Litvínově – Janově stala dopravní nehoda autobusu linky č. 14. „V ulici Podkrušnohorská došlo k dopravní nehodě autobusu, který sjel do příkopu. Na místě zasahují všechny složky IZS.

Komunikace v obou směrech je uzavřena,“ uvedla Policie ČR. „Letecká záchranná služba v tuto chvíli transportuje pacienta do ústecké nemocnice s vážným zraněním. Na místě zůstávají další záchranáři, kteří ošetřují asi deset cestujících s lehkým zraněním,“ uvedl mluvčí záchranky Prokop Voleník. Mezi nimi je několik nezletilých. Všichni budou převezeni do mostecké nemocnice.

Podle informací naší redakce může za nehodu mikrospánek řidiče autobusu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ej-qDpL1oWk

FOTO:

0906autobuskz2

0906autobuskz3

0906autobuskz4

Foto: Jitka Pavlíková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru