AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Na Klínech hoří rodinná farma, dům už zcela spolkly plameny
Lidé sledují požár farmy na Klínech. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Klíny - Rodinnou farmu na Klínech zachvátil v úterý večer mohutný požár. Na místě zasahuje několik jednotek hasičů. Jejich rychlý příjezd zkomplikoval fakt, že silnice z Litvínova do hor je uzavřená, museli zdlouhavou objížďkou.

V době přítomnosti redakce bylo na místě již osm hasičských aut a na cestě byla další. Policisté kvůli zásahu uzavřeli silnici na Český Jiřetín. Oheň již kompletně spolkl střechu, do vzduchu se vznášela oblaka jisker, znělo dunění mohutného ohně občas ještě přehlušené slabými výbuchy, pravděpodobně střešní krytiny.

Hasiči nemohli jet do hor přímo, silnice na Klíny je z Litvínova uzavřená. Nejkratší objížďka byla přes Janov, Křižatky a Mníšek. Z osmikilometrové trasy byla najednou osmnáctikilometrová.

Před domem se u plotu tísnilo stádo koz, lidé, kteří opustili dům, tak nejspíš učinili ve spěchu. Byli jen lehce oblečeni, sousedé jim přinesli deky a nové šaty. Co přesně se stalo, je nyní předčasné říci, stále probíhá zásah.

Nové informace budeme sledovat a přineseme je, jakmile to bude možné.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=N_w8l_2ZfGs

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru