AKTUÁLNĚ: Kamion se dřevem zablokoval cestu do hor, sjel ze silnice
Z návěsu se musí odstranit dřevo, poté se může vyprostit. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V prudké zatáčce nad Janovem zablokoval v pátek odpoledne dopravu tahač s návěsem plným dřeva. Návěs sjel ze silnice a o betonový mostek si poškodil kolo.

Nehoda zablokovala cestu z Janova na Křižatky. Před překážkou uvízl i autobus městské hromadné dopravy, který se na místě nemůže otočit. Silnice je uzavřená, strážníci odklánějí v Janově dopravu.

Situace je komplikovanější o to, že je zároveň dlouhodobě uzavřená rovněž silnice z Litvínova na Klíny. Nejbližší objízdná trasa proto vede přes Novou Ves v Horách či přes Dlouhou Louku. Uzavírka silnice na Klíny už před několika dny zkomplikovala zásah hasičů, kteří vyjížděli na Klíny k hořící farmě.

Dopravní servis policie uvádí předběžný čas zprovoznění silnice po 18. hodině, s největší pravděpodobností se ale vyprošťování návěsu protáhne.

0610drevo1

Poškozené kolo u návěsu. Foto: Oldřich Hájek

0610drevo2

Silnice je neprůjezdná. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru