Nešťastná událost v Trianglu. Na stavbě obří továrny se vážně zranil muž
Na stavbě továrny Nexen se vážně zranil muž. Foto: čtenář
Most

Žatec - Vrtulník letecké záchranné služby v pondělí po poledni přistával v průmyslové zóně Triangle. Při stavbě továrny Nexen došlo k vážnému úrazu muže.

Podle našich informací měl záchranářský vrtulník letět pro jednoho muže, který utrpěl těžká zranění po pádu ze čtyřmetrové výšky. Nešťastnou událost potvrdil i tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. "Pacient s velmi vážným zrněním byl letecky transportován do ústecké Masarykovy nemocnice na traumacentrum," uvedl mluvčí krajských záchranářů.

Jihokorejská společnost Nexen Tire chce novou výrobní linku na pneumatiky v žatecké zóně Triangl otevřít do konce roku 2018. Půjde o první továrnu Nexen Tire v Evropě. Práci v ní najde až 1500 mechaniků, seřizovačů, nástrojářů a dalších specialistů pro její provoz. Do konce roku 2018 plánuje Nexen Tire zaměstnat v závodu kolem 500 pracovníků. Další pak v následujících letech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru