Marek Hrvol: Ze 3D bludiště chceme udělat turistické lákadlo!
Marek Hrvol, náměstek primátora
Most

V Mostě budujeme na místní poměry velmi zajímavé a turisticky perspektivní místo. Netřeba ho asi příliš široce představovat. Jedná se o 3D bludiště s vyhlídkovou věží, které vzniká na Šibeníku.

Z dostupných informací, obrázků a z osobních návštěv při kontrolních dnech se dá předpovídat, že to bude skutečně něco, co široko daleko nemá obdoby.

Proto jsme se s kolegy z magistrátu domluvili, že chceme slavnostní otevření pojmout skutečně důstojně. Na konec školního roku, tak aby to korespondovalo s programem cílových návštěvníků, tedy dětí, se pomalu chystá akce s názvem „Den na Šibeníku“. Program pro celou rodinu a to nejen na 3D bludišti, ale po celém Šibeničním vrchu vypukne 28. června od ranních hodin.

Vystoupení místních hvězdiček a show na workoutovém hřišti a další lákadla. Tak bude probíhat den, ve kterém město Most představí svou novou chloubu a také nový turistický cíl pro návštěvníky nejen z našeho regionu, ale třeba i ze širšího okolí.

Dlouho jsme tu neměli podobnou možnost k pozvánce do našeho města. Při mé poslední osobní návštěvě jsem nabyl dojmu, že na nadšence čeká nejen zcela unikátní projekt, který ocení zejména děti, ale také výborná příležitost si prohlédnout okolí města z trochu jiného úhlu, než na který jsme zvyklí například z hradu Hněvín.

Jsem rád, že již nyní vzbuzuje projekt debatu, a že se na 3D bludiště lidé těší. Přejme si, aby nám 28. června vyšlo počasí. Na Šibeníku nám tedy vyrůstá skvost, na který budeme moci být hrdí.

  • Marek Hrvol, náměstek primátora

Pozn.: Nezapomeňte, že jediný prověřený zdroj informací ohledně 3D bludiště je z oficiálních stránek města, nebo FB profilu města, popřípadě ve sdílených příspěvcích seriózních periodik.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru