Mohla by tramvaj zajíždět až na Liščí Vrch a Výsluní? Most bude hledat odpovědi
Mělo by smysl dodělat koleje až na největší mostecká sídliště? Ilustrační foto
Most

Most - Radní schválili záměr zpracování studie rozvoje tramvajové trati na území města. Ta by měla ukázat, zda rozšířit tramvajovou dopravu do dalších částí města, konkrétně na Liščí Vrch, Skřivánčí Vrch a Výsluní, kde žije téměř 25 tisíc obyvatel.

Informovali o tom mostečtí radní po své poslední schůzi v tomto týdnu.

Studie prověří, jaké by byly reálné přínosy případného rozvoje tramvajových tratí a jakých parametrů provozu by bylo možné dosáhnout bez jejich budování.

Úkolem studie je jasně definovat možné varianty rozvoje tramvajových tratí, jejich výhody a nevýhody a srovnání s možným řešením situace bez stavby dalších tramvajových tratí. Na základě výstupů této studie lze následně rozhodnout o zadání některých variant k technickému a ekonomickému posouzení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru