PTÁTE SE: Co se staví za Baumaxem? Nebude to nový Kaufland?
Stavba vedle Baumaxu. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most – Lidé v Mostě spekulují, co za stavbu vyrůstá v trojúhelníku mezi ulicí Velebudická a Okružní. Mezi Mostečany koluje fáma, že jde o nový Kaufland. Jde ale o něco jiného.

Pozemky mezi novým „Mekáčem“ a Baumaxem totiž patří společnosti BM Land Česko. Tedy té, která provozuje několik českých Baumaxů, které před několika lety odkoupila. Půjde o nový sklad firmy.

S Kauflandem ale lidé nejsou zcela mimo. I ten má v lokalitě vedle sídliště Liščí Vrch své želízko v hni. Patří mu pozemek ležící vedle Okružní ulice, na místě mezi Baumaxem směrem k Tornádu. Jaké má obchodní řetězec aktuálně s plochou plány, není známo. Poslední vyjádření vydal letos v dubnu. „Naše společnost výstavbu druhé prodejny v Mostě zvažuje. V oučasné době pracujeme na koncepčním řešení,“ sdělila tehdy mluvčí českého Kauflandu Renata Maierl. Kaufland už v Mostě jeden supermarket má, další se nachází v sousedním Litvínově.

A nedaleko, u nákupního parku nad mosteckým HyperAlbertem, se staví ještě něco dalšího. Jedná se o výstavbu nové prodejny pro dceřinou firmu TBB rakouské společnosti XXX Lutz v Mostě. Půjde o obchod s nábytkem Möbelix. Stavba by měla být dokončena do podzimu. V patnáct metrů vysoké stavbě budou tři patra se čtvrtým kancelářským. V přízemí najdete po otevření prodejnu a příjímací sklad, v druhém podlaží se nachází podle plánů prodejna, ve třetím podlaží sklad.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru