Ležící naháč vystrašil ženu v mosteckém obytném domě. Prý ho přepadli
Muž nebyl zraněn, jedna z nájemnic mu půjčila oblečení. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na linku tísňového volání Městské policie v Mostě se včera ve večerní hodinách obrátila žena z ulice Brigádnická, která ve vchodě jednoho z bytových domů narazila na ležícího zcela nahého muže.

Přivolaná hlídka na místě zjistila mužovu totožnost a pokusila se zjistit důvod jeho počínání. Starší muž, který byl pod vlivem alkoholu, důvod svého jednání několikrát změnil. Jedna z jeho verzí byla, že ho údajně někdo přepadl a okradl. Jedna z nájemnic domu muži zapůjčila starší oblečení.

Naháč byl poučen a protože nebyl zraněn, byl odeslán na nejbližší oddělení Policie České republiky. Hlídka kontrolou nejbližšího okolí mužovo oblečení ani boty nenašla.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru