Mladík se vyšplhal po hromosvodu do třetího patra, aby se v cizím bytě vykoupal a najedl
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu krádeže, porušování domovní svobody a zločinu krádeže čelí obvinění 19letý mladík z Mostu. Ten měl vniknout v Mostě po hromosvodu na balkón ve třetím patře.

Zde poškodil sklo u dveří a vnikl do bytu, kde se měl vykoupat a najíst. Do bytu nešel náhodou, jednalo se o byt jeho příbuzných, u kterých už ale nebydlel.

"V listopadu, v době, kdy je vyhlášen nouzový stav, měl v pozdně nočních hodinách násilím vniknout v Mostě v obytném domě do technické místnosti a poté se odtud dostal do prostor prodejny, ze které měl odcizit čtyři kartony cigaret různých značek v hodnotě 4 000 korun a pokladnu, ve které byla finanční hotovost," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Celkem měl poškozenému majiteli zanechat škodu ve výši 19 500 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru