Most ukázal návrh velkého očkovacího centra i to, kde by mohlo vzniknout
Foto: Město Most
Most

Most - Město Most je připraveno na umístění očkovacího místa s velkou kapacitou, pokud o to bude požádáno Ústeckým krajem. V úterý zveřejnilo první vizualizaci, která ukazuje, jak by mohly prostory pro hromadné očkování lidí proti covid-19  vypadat.

Hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller po jednání posledního krizového štábu v minulém týdnu uvedl: „V posledním týdnu se intenzivně věnujeme přípravám na plošné očkování obyvatel regionu. V plánu máme zřídit čtyři velkokapacitní očkovací centra v Ústí nad Labem, Litoměřicích, Mostě a Varnsdorfu, nebo Rumburku. Vznikl vakcinační tým, se kterým v příštím týdnu osobně navštívím všechna vytipovaná místa.“ V Mostě by měl být vakcinační tým na prohlídce tento čtvrtek.

"V případě, že budeme požádáni Ústeckým krajem o velkokapacitní očkovací místo, je město Most připraveno. Jde o první návrh, který může ještě doznat změn," uvádí město Most ke zveřejněné vizualizaci.

„Zvažovali jsme různé možnosti a varianty. Nakonec jsme jako nejvhodnější místo pro toto očkovací centrum zvolili malou tréninkovou halu ve Sportovní hale. Zájemci o očkování do ní budou chodit samostatným vchodem z boku budovy. Zachováno zůstane i nadále také očkovací místo v mostecké nemocnici,“ přibližuje primátor města Mostu Jan Paparega.

Návrh v malé sportovní hale řeší nejen očkovací místo s více než 500 metry čtverečnými, ale také odpočinkové místo po vakcinaci, toalety i parkování v ulici U Stadionu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru