Krajskou zdravotní navštívil poslanec Evropského parlamentu Ondřej Knotek
Zleva - Petr Malý, Ondřej Knotek, Ondřej Štěrba, Stanislav Dostál. Foto: Krajská zdravotní
Most

Ústí nad Labem - Představení společnosti a plánované investice v rámci jejich zdravotnických zařízeních byly hlavními tématy návštěvy europoslance Ondřeje Knotka v Krajské zdravotní, a.s. (KZ). V sídle společnosti, která sdružuje sedm nemocnic v Ústeckém kraji, ho uvítal předseda představenstva společnosti MUDr. Ondřej Štěrba, generální ředitel MUDr. Petr Malý, MBA, a člen představenstva Ing. Stanislav Dostál.

„Děkuji za velice milé přijetí ze strany vedení Krajské zdravotní, a.s. Firma je velice dobře připravena rozvíjet zdravotní péči a tím podstatně přispět k atraktivnosti celého Ústecka. Je jisté, že bude nutno plánované investiční projekty spolufinancovat také z evropských prostředků a já jsem připraven tyto aktivity a snahu Krajské zdravotní a jejího vedení podpořit,“ přibližuje setkání europoslanec Ondřej Knotek.

„Jsme velmi rádi, že jsme měli možnost pana europoslance Knotka přivítat na půdě Krajské zdravotní a seznámit ho s naší společností, která je největším poskytovatelem zdravotní péče nejen v rámci Ústeckého kraje, ale také v celé republice. Pan inženýr Knotek je v rámci Evropského parlamentu členem Výboru pro regionální rozvoj, Zvláštního výboru boje proti rakovině a Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin. Dovolím si tuto schůzku považovat také za start vzájemné spolupráce nejen na poli dotačních programů Evropské unie cílených na naši společnost. Vnímám ji jako jednoznačně přínosnou pro celý region,“ říká o jednání předseda představenstva KZ MUDr. Ondřej Štěrba.

Jeho slova doplňuje generální ředitel Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Petr Malý, MBA: „V rámci této pracovní schůzky jsme pana europoslance Knotka mimo jiné seznámili s plánovanými investicemi, které vnímáme jako absolutně klíčové pro celý zdejší region a jeho obyvatele. Společných témat k diskuzi a dalším jednáním máme tedy rozhodně mnoho.“

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru