Narkoman se v parku v Mostě pokusil napadnout cizí ženu! Pak zaútočil na strážníky
ilustrační foto
Most

Most - Při kontrolní činnosti u lesoparku Šibeník strážníky oslovili dva mladíci, kteří uvedli, že v lesoparku je nějaký agresivní muž, který se pokusil napadnout neznámou ženu. Strážníci následně nalezli u jedné z laviček ležícího muže.

Strážníci muže oslovili, ten náhle prudce vstal a snažil se zasahující strážníky napadnout. Poté upadl na zem, sundal si botu a hodil ji po hlídce strážníků. Poté se snažil kopem napadnout dalšího strážníka a přitom opět upadl na zem. "Strážníci spolu s přítomnými policisty použili donucovací prostředky a muži přiložili pouta, aby ho zklidnili. Přestože byl muž spoutaný, stále vykazoval značnou míru agresivity," uvádí mluvčí mosteckých strážníků Veronika Loucká. 

Vzhledem k tomu, že muž byl pravděpodobně pod vlivem psychotropních látek, přivolali strážníci zdravotnickou záchrannou službu. "Po ošetření lékař rozhodl o převozu na záchytnou stanici a strážníci ho pak ještě doprovodili do protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanice v Teplicích," dodala Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru