Starostou Meziboří je dál Petr Červenka. V čele města bude šesté volební období
Starostou je šesté období Petr Červenka.
Most

Meziboří - Meziboří v Krušných horách na Mostecku patří mezi nejklidnější města v regionu. Míra kriminality zde patří mezi nejnižší, město má pověst čistého a udržovaného místa. Velkou měrou se o to zasluhuje Petr Červenka, který s ČSSD zvítězil i v letošních komunálních volbách.

V pondělí byl znovu zvolen starostou na ustavujícím zasedání zastupitelstva. Místostarostkou je Libuše Karbanová.

ČSSD získala ve volbách ve městě většinu křesel. Má osm zastupitelů z patnácti, když lidé ohodnotili předchozí práci vedení radnice dohromady 51 procenty všech hlasů odevzdaných v letošních komunálních volbách.

V minulém týdnu se konalo ustavující zasedání zastupitelů také v Litvínově. Ten povede třetí období za sebou starostka Kamila Bláhová (ANO).  V Mostě a Lomu se nová vedení budou teprve volit.

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru