Rybář vytáhl z vody na Nechranické přehradě sumce albína
Jaroslav Vošmik a jeho úlovek.
Most

Nechranice – Na včerejší večer zřejmě jen tak nezapomene pan Jaroslav Vošmik. Na Nechranické přehradě měl políčeno na úhoře. Kromě něj ale chytil také sumce a candáta.

„Chytal jsem na žížalu, najednou mi zapípal prut, začal jsem tahat a už mi bylo jasné, že tohle úhoř nebude,“ řekl Jaroslav Vošmik. Dostat rybu z vody trvalo rybáři asi čtvrt hodiny. Sumec, kterého vytáhl, měřil 165 cm a vážil 35 kilogramů. Navíc se jednalo o albína. „Loni jsem chytil sumce, který měl padesát kilo, ale albína jsem chytil poprvé v životě,“ uvedl rybář, který neobvykle zbarvenou rybu pustil zpátky do vody.

1206candat

Další úlovek přišel prý za necelou hodinu. Tentokrát žížalí návnada přilákala téměř metrového candáta. „Candát tolik nebojoval jako sumec, na břeh jsem ho dostal během chvíle. Měřil 93 centimetrů,“ popsal úlovek Jaroslav Vošmik.

Krátce po 11 hodině večer se rybář dočkal i vytouženého úhoře.

1206uhor

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru