Fotbal: Most se rozloučí s letošní sezónou Superligy v Praze
ilustrační foto
Sport

Praha, Most- Na půdě jediného týmu Superligy malého fotbalu, který doposud nikdy neporazil, nastoupí Most tuto neděli ve 14:00 ke svému poslednímu zápasu tohoto ročníku.

Skutečně, tyto týmy za sebou mají v superligové historii již sedm vzájemných utkání a Most doposud Prahu nedokázal porazit. I tento pikantní moment by měl dodat náboj nedělnímu pražskému střetnutí.

Druhým takovým momentem by měla být snaha Mostu udržet konečnou čtvrtou pozici (třetí již určitě skončí Praha), o kterou svádí na dálku boj s Jihlavou, a potvrdit tak svou příslušnost k té lepší polovině superligového pelotonu.

Výhodou zápasů s Prahou je regionální vzdálenost a proto dokáže Most většinou vyslat i do zápasů na půdě soupeře silnou sestavu. Na druhou stranu základna, ze které vybírá Praha, je samozřejmě natolik obrovská a kvalitní, že Most nakonec zatím vždy padl.

Rovněž tuto neděli míří do Prahy Most v silném složení, které bude do značné míry korespondovat s tou sestavou, která se letos pohybuje v horní polovině tabulky. Proto se mostečtí nepovažují za úplné outsidery a rádi by Praze alespoň trochu pokazili očekávané pozápasové oslavy konečného třetího místa.

„Na půdu Prahy samozřejmě žádný ze superligových týmů nejede v pozici favorita. Koneckonců zde letos nikdo, s výjimkou bezkonkurenčního Brna, neuspěl. Na druhou stranu, kdybychom nechtěli vyhrát každý zápas, do kterého nastupujeme, tak bychom ani soutěž hrát nemuseli“ zahájil své vyjádření mostecký trenér Vojtěch Benda.

„Sestava mířící směr Praha by měla být opět silná a určitě nebudeme chtít nechat Praze cokoliv zadarmo. Je jasné, že se Praha bude chtít rozloučit s ročníkem výhrou a nenechat si porážkou kazit pocity při pozápasovém předávání medailí za třetí místo. Na to ale nechceme hledět. Chceme se soustředit na naši hru a s ročníkem se rozloučit co nejlepším výkonem, aby bylo v září při pátém ročníku Superligy malého fotbalu na co navazovat“ uzavřel Benda.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru