Seniorliga Most: Jak si aktuálně vedou týmy hráčů 40+ v malém fotbale
Foto: MLMK
Sport

Most - Další čtyři utkání byla sehrána v rámci Seniorligy Most, tedy soutěže v malém fotbale pro hráče ve věku 40+.

Prvním z nich bylo střetnutí mezi týmy L.K.M. Recycling Souš a Mostecké pumpičky a míchačky. Tento zápas pro sebe po poločase 2:0 získaly v konečném poměru 3:0 Pumpičky. Všechny tři zásahy vítězů nesou podpis Libora Výdurka, který jeden gól sám vstřelil a na další dva nahrál. Z jeho dvou asistencí pak pokaždé profitoval v tomto utkání dvougólový Pavel Loukota. V malém fotbale vždy výjimečné čisté konto si připsal gólman Pumpiček Daniel Soldan.

Dalším v pořadí byl zápas mezi mužstvy Jatka Matějka a FK Baník Souš – garda. Toto velmi vyrovnané a bojovné utkání nakonec skončilo výsledkem 2:1 (poločas 2:1) pro Jatka Matějka. Oba góly vítězů vstřelil agilní Filip Těšitel a to vždy po asistenci kapitána Jatek Vojtěcha Bendy. Gól poražených obstaral Martin Kovář po přihrávce Romana Papcuna.

Dalším v seniorligovém programu byl zápas mezi týmy Old Bridge a Jatka Matějka. A s ohledem na postavení obou družstev šlo o přímý souboj o průběžné první místo v soutěži. Tento střet pro sebe nakonec jednoznačně získali hráči v černobílých barvách Old Bridge a to v poměru 4:1 po půli 3:1. Hned tři zásahy svého týmu zařídil Martin Krupka (2+1). Toho mezi střelci svého týmu doplnili Jan Houška (1+1) a Pavel Klárman (1+0). Čestný úspěch poražených si připsal Vojtěch Benda po přihrávce Davida Ference.

Posledním, a zároveň nejvyrovnanějším, bylo střetnutí mezi TEAM FC AUTO-VaSt a L.K.M. Recycling Souš. V tomto zápase šli do vedení hráči TEAM FC AUTO-VaSt (Luděk Dostál, as. Petr Jílek). Následně na 2:1 otočili borci v barvách L.K.M. Recycling Souš (střelci Kamil Lenkvík a Dušan Marušík po přihrávkách Vladimíra Běhavého a Rostislava Brouma), aby utkání do konečného remízového stavu 2:2 poslal pár vteřin před konečným hvizdem Marek Šíma po nahrávce Jana Ladomerského. Oba týmy si tak připsaly po bodu a o jednom bonusovém navíc musel rozhodnout penaltový rozstřel. V něm byli nakonec úspěšnější střelci TEAM FC AUTO-VaSt.

V čele ligového pelotonu jsou aktuálně týmy Old Bridge a Jatka Matějka shodně s deseti body (Old Bridge má utkání k dobru). Třetí místo pak okupují s body osmi Mostecké pumpičky a míchačky.

Na špici kanadského bodování soutěže je nyní srovnána sedmibodová trojice Martin Krupka z Old Bridge (6+1), Libor Výdurek z Mosteckých pumpiček a míchaček (5+2) a Vojtěch Benda z Jatek Matějka (2+5).

Další zápasy má Seniorliga Most na pořadu již tento víkend.

Více informací na www.fotbalmost.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru