VIDEO: Noční plavby se světly na Miladě nabízí jedinečnou podívanou do hlubin
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Paddleboardy Milada
Zajímavosti

Ústecko – Sumci, štiky a další vodní svět lze spatřit pod hladinou jezera Milada. Návštěvník ústeckého moře se však nemusí potápět. Tuto podívanou mu nabízí půjčovna vodních plavidel mezi hlavní a trmickou pláží Paddleboardy Milada.

„Noční jízdy na podsvícených paddlebordech jsou letošní novinkou, kterou nikdo jiný jinde nenabízí. Jízdy jsou netradiční plné nevšedního dobrodružství,“ láká na noční vyjížďky Vladimír Růžek, majitel půjčovny Paddleboardy Milada.

Zájemci o noční jízdy na jezeře mohou navštívit stránky provozovatele zde. Paddleboarding je plutí po vodě na prkně podobnému surfovému longboardu, při kterém jezdec používá k pohybu dlouhého pádla. Rovněž je někdy zkráceně nazýván SUP (pozn.red. Stand Up Paddle neboli pádlování ve stoje).

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=8RlhBNDB1SM

 

VIDEO: Noční plavby na jezeře Milada nabízí jedinečnou podívanou v České republice
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru